Kamperen Natuur

Kamperen puur natuur

Deze plek heeft geen aansluiting voor water en elektriciteit, die zijn te verkrijgen bij de centrale tappunten. U kunt uiteraard verder ook gebruik maken van alle faciliteiten die aanwezig zijn om de camping.

€18,- per nacht

Reserveren

Kamperen basis

Er is een aansluiting voor 6 amp. stroom, maar geen wateraansluiting. Dit is wel aanwezig op het centrale watertappunt. Verder staan ook alle faciliteiten van de camping tot uw beschikking.

€21,00 per nacht

Reserveren

Kamperen luxe

Er is een aansluiting voor 10 amp. stroom. Ook krijgt u een eigen wateraansluiting en een eigen afvoer. Daarnaast staan uiteraard alle faciliteiten van de camping ook tot uw beschikking.

€27,50 per nacht

Reserveren

Alle genoemde tarieven zijn inclusief 2 personen, een auto, een caravan of tent.

Natuurlijk, genieten.

VOOR HET HELE GEZIN

Rond 1978 is de Poelpleats voor het eerst als camping in gebruik genomen. Na jarenlange wisseling van eigenaren en bestemming hebben Gerard en Marijke in 2015 de camping overgenomen van de vorige eigenaar. De voormalige beheerder van het perceel hield schapen op het terrein van de Poelpleats. Gerard kwam regelmatig door zijn beroep als schapenscheerder op de Poelpleats. Hij was altijd al verknocht aan het terrein en de locatie en samen met Marijke besloot hij de sprong te wagen.

 

Camping de Poelpleats is een ruim opgezette camping in Noordoost Friesland.

Logo_Zoover